Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :
0 0.00 kn
Košarica: 0 artikl(a)- 0.00 kn

Uvjeti korištenja

Internet stranica na domeni printorama.hr vlasništvo je obrta Printorama obrt za trgovinu (dalje u tekstu Printorama obrt za trgovinu ). Printorama obrt za trgovinu omogućio je korištenje svih sadržaja na domeni printorama.hr koji su regulirani ovim Uvjetima korištenja. Korištenje bilo kojeg dijela stranice printorama.hr znači prihvaćanje Uvjeta korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Printorama obrt za trgovinu, u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Sadržaje navedene na ovoj internet stranici nije dozvoljeno kopirati osim u slučaju korištenja za osobnu i nekomercijalnu uporabu. Za sve druge vrste korištenja potrebno je zatražiti odobrenje nositelja autorskih prava.

Printorama obrt za trgovinu nema odgovornosti glede načina korištenja informacija na ovoj internet stranici, i ne preuzima odgovornost za bilo kakvu vrstu štete koja proizlazi iz korištenja web-stranice. Korisnik svoje upite i komentare može poslati poštom, telefaksom ili e-mailom. Printorama obrt za trgovinu će na isti način odgovoriti u zakonskom roku.

X